Yhteistyökumppanit

 

Lahden Suunnistajat 37

Suomen vanhin suomenkielinen suunnistuksen erikoisseura. Seura on perustettu 11.11.1937. Profiloitunut erityisesti kilpailujen järjestäjänä, järjestänyt Jukolan viestin 4 kertaa ja viides tähti tulossa vuonna 2018. 2000-luvulla aloittanut tehostuneen valmennus- ja nuorisotoimen kautta vahvan nousun kohti isompaa menestystä

VJ-Sport

VJ sai alkunsa vuonna 1981 ajatuksesta kehittää suunnistajille tarkoituksenmukaisia huippujalkineita suunnistuksen vaativiin olosuhteisiin. Alussa on tarve. Sitten työtä, sopivien materiaalien etsimistä ja väsymätöntä testausta. Maailman parhaiden palaute hienosäätää prosessin, jonka tuloksena on uusi VJ huippukenkä.

ml-logo (5)

Lahden vuoden 2014 vuoden yrittäjä Maakunnan Lasi Ky on Lahdessa ja Heinolassa toimiva vakavarainen lasitusalan yritys. Maakunnan Lasi on perustettu vuonna 1964. Maakunnan Lasin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä. Toimitusjohtajana toimii Tero Granqvist.

Trimtex

Trimtex on suunnistukseen, juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn ja triathloniin erikoistunut urheiluvaatteita valmistava yritys, joka keskittyy erityisesti joukkueiden ja ryhmien vaatettamiseen. Trimtex tekee yhteistyötä myötä mm. Lahden Suunnistaja -37 ja Suomen suunnistusliiton kanssa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.