Murheilusta urheiluun

Murheilusta urheiluun

Kausi 2015 rupeaa olemaan paketissa… Ja mitä sitä kiertelemään, pannukakkuhan siitä tuli! Tärkeämmistä kilpailuista suoriuduin kohtuullisesti kauden lopussa pidetyssä Euromeetingissä (sprintti, pitkä ja keskari). Kaikissa muissa kisoissa jäin viime kauden tuloksista, sekä tietenkin tavoitteista kauas… todella kauas.

Euromeeting_pitkämatka1

Euromeeting pitkämatka – tekemisen meininkiä havaittavissa! c: Kähäri

Tiivistetty analyysi vaikeasta kaudesta: Keväällä saatu nilkkavamma hajotti pakan ja työkalupakista ei löytynyt oikeanlaisia työkaluja sen kasaamiseen!

Aikaa kuitenkin on, niin ensi kauteen kuin kilpailu- ja menestysvietin tyydyttämiseen! Mutta aikaa ei ole hukattavaksi, sillä tehtävää on paljon – oikeita on asioita on tehtävä paljon 😉

Jo toteutukseen laitetut tavoitteet: Potentiaalin nosto ja sen ulosmittaaminen oikeissa paikoissa! Askelmerkit kyseisiä tavoitteina kohti – lajinomaisuus, lihaksisto, rentous! Muutoksia tekemiseen on siis luvassa… Ei mitään maata mullistavaa, mutta muutoksia.

Rentoudesta puheenollen… Viimeisen kuukauden ajan tekeminen on ollut selvästi nousujohteista ja isoimpana syynä tähän uskon olevan juuri rentouden löytämisen – näen asiat mahdollisuuksina, keskityn tekemisestä nauttimiseen ja menen fiiliksen mukaan. Urheilua parhaimmillaan!

Joutenlampi_kova_KRV2012_H21pv.4

Naatintoo!

Täytyy myöntää, että tällä hetkellä harmittaa kun en ole viivalla SM-erikoispitkällä!!! Mutta niinhän se kilpailua rakastavalle menijälle kuuluukin tehdä, vaikka päätös olisi kuinka oikea tahansa 🙂 Ens kaudella! Kahta kovempana!

2631dcd7-8de4-41ea-a6b3-78ccc4a66bee

Meininki on peukku ylös!

Vuokatin leirin kalkkiviivoilta nautinnollista syksyä ja ens kautta toivottaen!

Hyvällä meiningillä, Aleksi

P.S. jonkun sortin muutoksia on myös sivuille luvassa lähitulevaisuudessa 😉

 

This entry was posted in Kilpailut. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.