Ennen ja jälkeen joulun

Ennen ja jälkeen joulun

Vuoden 2015 suunnistajan joulu aka Jukolan viesti on takanapäin. Oma suoritus oli taidollisesti vaisu ja fyysisesti vielä huomattavasti paljon vaisumpi. Joukkue suoriutui kohtuullisen hyvin omalle tasolleen ja mikä tärkeintä seuran kehityksen suunta on erittäin oikea! Joten löytyhän tähänkin postaukseen jotain anti-negatiivistakin…

Louna_Jukola_2015

Louna-Jukola 2015

Edellisen postauksen ja sitä ennen hankitun reenivajeen jälkeen oli tarkoitus reenailla kohtuullisen paljon tai ehkä jopa vähän enemmän. Määrän keräämistä verottivat hiukan välitappiot pyörän ollessa huollossa ja monon rikkoutuessa rullalenkillä. Sain kuitenkin 60%-nilkasta huolimatta erinomaista lajinomaista treeniä pankkiin. Useammissa harjoituksissa rupesi olemaan positiivisia merkkejä ja löytyipä Jukolan alla hpk:sta kovan treenin kohdalta tämmöistäkin: “Maastossa meno rupes ekaa kertaa loukkaantumisen jälkeen olee vähän semmoista kuin sen pitääkin”

Liekö paikoin runsaasta harjoittelusta ja äärimmäisen kovasta omista vaatimuksista johtuen on kommentit kisojen kohdalla lähinnä ollut vastaavia:

“Vaisua on…”

“Helppo rata, yhden selkeän virheen tein (10s), muuten olin vaan lähinnä hidas :/”

“Loppu tunteroinen todellista taaperrusta. Yks surkea väli, jossa puskin suoraan hirveetä puskaa ja koukun kautta rastille. Muutenkin loppu melkosta tökkimistä…”

Grano_games2015_keskimatka

Grano games keskimatka… Etsi vuoden aivopieruvalinta 😀

Jukolan lisäksi kyseisiä lausahduksia on napattu viikkoa ennen juostuista Grano-gamesista.

Maanantaina kärsin perus Jukola-krapulasta maustettuna röörien tukkoisuudella. Tiistain hyvän fiiliksen perusteella luulin selviäväni vähällä. Keskiviikon aamupäivän jälkeen löi kuitenkin flunssan oireet takasin ja nyt pakko lepäilen toista kokonaista päivää putkeen. Kai tästä taas oppia saa ottaa…

Fiilis on kaikin puolin vähän vaisu… No… koitetaan saada mies fressiksi ja päästä takaisin treenin makuun (ehkä jo huomenna :)). Ja yritetään nauttia kaikesta muusta!

Hyvää Jussia kaikille,

Aleksi

This entry was posted in Kilpailut. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.