DNF ja ensimmäinen erävoitto

DNF ja ensimmäinen erävoitto

Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut seuraavaa: kevensin magneettikuvan jälkeen viikoksi -> pari viikkoa perus(vamma)harjoittelua -> Syötteelle serkkujen mökille hiihtoleirille -> jalassa tuntemuksia leirin aikana -> leiri DNF -> ajelin kotiin -> magneetti -> luu näytti hyvältä -> juoksulupa.

Elikkäs ensimmäinen erävoitto tuli otettua jalasta, mutta vielä useampi erä mentävä maltilla ennen kuin pääsee harjoittelemaan normaalisti. Kuitenkin pari viikkoa olen nytten totutellut juoksuun/suunnistukseen. Ohjeiden mukaan ollaan menty maastossa koko ajan ja pääosin kartta on ollut mukana ja sehän kelpaa 🙂 Pari viimeistä lajinomaista harjoitusta olen jo vedellyt kovahkosti VK:lla… Juoksu on tuntunut yllättävän vähän paskalta 5,5kk tauosta huolimatta ja suunnistuskin on ollut kohtuullisesti kripissä.

Seuraavat pari viikkoa jatketaan vielä “jokatoinenpäivälajinomaisestimax45min,muttavähintäänreippaasti” -settiä, jonka jälkeen pikku hiljaa alkaa määrätkin nousemaan… Kyllä se tästä vielä 🙂

Gillerberget_vedot_kuva

Niin nättiä! (P.S. palauttelin rasteilla 2., 4. ja 6.)

Jos urheilun-Jumalat ovat suosiollisia niin kisakausi aukeaa Finnspring-viestissä! Joten, peljätkää 😛 Itse pelkään… Koko ajan.

Aleksi

P.S. EM-kisoja tietenkin seurailin ja kirosin sekä järjestäjien sähläystä että nimeni puuttumista lähtölistoista 😉

This entry was posted in Kilpailut. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.