Baltian kiertue

Baltian kiertue

Kausi rupeaa olemaan Halikko-viestiä vaille paketissa. Toukokuusta alkaen on suunta ollut isossa kuvassa oikea. Olen harjoitellut aikaisempaa maltillisemmin ja tehnyt enemmän niitä monessa tapauksessa vaikeita järkeviä ratkaisuja. Syksyn nousujohteisen fyysisen vireen hyödyntäminen jäi kisojen osalta enemmän kuin puolitiehen, mutta lähtökohdat kohti ensi kautta ovat kohdillaan 🙂

Syyskuun lopussa kävin Baltian kiertueella hakemassa vähän lisää pelimerkkejä kohti seuraavien vuosien MM-kisoja. Leirin aluksi suunnistin Euromeetingin keskimatkan ja pitkänmatkan Latvian Cesiksen ympäristössä. Pitkän matkan fyysinen jaksaminen ja rohkea taidollinen tekeminen nostivat syksyllä kolhuja saanutta itseluottamus takaisin raiteilleen sekä sain positiivista informaatiota vuoden 2018 MM-kisojen maastotyypistä.

viestireeni_kirikumae

Viestitreeniä maajoukkueen kanssa

Euromeetingin jälkeen siirryin Otepäähän harjoittelemaan ensi vuoden MM-kisojen jo osin tuttuun maastotyyppiin. Toteutimme maajoukkueen kanssa samoja harjoituksia, joten treenien laatu oli taattu.

madsi

Naatintoo

Leiri sujui kaikin puolin ongelmitta ja maltoin ottaa keventää osia harjoituksista. Kiertue saatettiin päätökseen Viron Suunto games:n WRE-kisoilla aivan ensi vuoden MM-kisojen maastojen vieressä. Lauantain pitkällä matkalla jatkoin siitä mihin Euromeetingissä jäin. Tein kohtalaisen perussuorituksen ja vaikka pizzatankkauksen puute johti lopun hyytymiseen jäi kisa positiivisen puolelle (Y)

Viimeisillä kausilla en ole saanut aikaan semmoista kehitystä ja tuloksia kuin haluaisin. Kehittyminen vaatii pitkiä ehjiä harjoitusjaksoja! Hommat jatkuvat ja en lopeta ennen kuin voin sanoa, että tämän parempaan en pysty!

AAA

This entry was posted in Kilpailut. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.